Virágküldés / esküvői dekoráció / workshopok

ESKÜVŐ DEKORÁCIÓ

én

Bátran kérdezz!

 • Nem ismered a virágokat? 
 • Nem tudod milyen virágokból válogathatsz, az esküvőd idején? 
 • Melyikek azok a növények amik gazdaságosak? 
 • Milyen összeggel kalkulálj? 

Segítünk nektek! 
info@blooming.hu 
Ide írj nekünk! 

KIRE BIZZUK AZ ESKÜVŐNK?

Nehéz kérdés!
Mi nem állítjuk, hogy nálunk jobbat nem találsz, de mi nagyon barátságosak, megbízhatók, és egészen szépeket is alkotunk! 🙂 

Amit mi tudunk ajánlani: 

 •  Friss virágokból alkotunk. 
 • Nem szállunk el az árakkal.
 • Virágüzletünkben megmutatjuk a virágokat, amivel már egyből el is indíthatjuk a közös gondolkozást. Legyen száraz, vagy élő virág.
 • Személyre szabott anyaggal készülünk, amiből rendesen tudunk mazsolázni. 
 • Nem kell előre egy évre már tudnod mit szeretnél, utolsó
  1-2 hétben is szívesen vállalunk esküvőket. 

virágok
fotel

Kávé, Chill, Fantázia

Itt szoktunk a menyasszonyokkal átbeszélni az összes megálmodott tervet. 

macis

Milyen stílusú legyen az esküvőnk?

Sok esküvői stílus közül lehet válogatni mostanra. Mi felsorolunk pár esküvői irányzatot nektek, csipegessétek kedvetekre! Bármi kérdés lenne, szívesen segítünk, ill. kérj árajánlatot tőlünk.

NATÚR – RUSZTIKUS – SZÁRAZVIRÁG

Itt is megjelenik az olívazöld, pasztellszínek, a kerámia kiegészítők, kőtartók, agyagedények, tonett székek, de a rusztikusságot viszont kiválóan ellensúlyozza, hogy csillárokat használnak, és bátran nyúlnak az arany és ezüst gyertyatartókhoz, az ezüst evőeszközökhöz, arany szélű tányérokhoz. Rengeteg olyan finomságot használnak, amiről nem is gondolnánk, hogy mennyire jól mutat egy rusztikus borászat udvarában. 
A fémszínek megjelenésével, elegáns hangulatot idézhetünk elő. A fém színekben megjelent a rosegold szín is, ami egyfajta harmóniát nyújthat.

Itt rusztikus tárgyakat bérbe tudunk nektek adni, hogy még látványosabb legyen az esküvőtök.

ROMANTIKUS – VINTAGE

Ez a stílus 1920 és 1960 között élte fénykorát. Dominálnak benne, a púder színárnyalatok, a rózsák, a régi tárgyak (pl.: könyvek, fakorongok, befőttesüvegek egy szalaggal, lampionok, kalitkák, vintage képkeretek.)

 Közkedvelt alapanyagok a natúr juta, avagy „zsákvászon” anyag, a csipke anyagok, és inkább mindenből a matt felület dominál a fényessel szemben. Színeket tekintve a tört fehér, krém, pezsgő, cappuccino vonal a bevált, de jól integrálható színek a levendula árnyalatai, tengerészkék, és burgundy is. Befőttes-, tejes üvegeket, némi juta szalag, madzag és csipke felhasználásával autentikus kiegészítővé alakíthatunk.
A csipkék szerepelhetnek még szalvétagyűrűként, a köszönetajándékon, de az esküvői meghívókon is és természetesen a menyasszonyi ruhán is. A natúr juta anyagból régebben valóban termény tárolására használatos zsákok készültek. Ez a rendkívül durva, erős szövetű anyag dekorációs célú használata meghódította a világot, többféle keménységű, kezelésű formában létezik.

BOHÉM -LAZA

Lapostalpú szandiban szeretnétek végig ropni az estét? Egy fantasztikusat buliznátok a családdal és a barátokkal? A nagybetűs esküvő ez! 🙂 
A mindenhol virág… na ez nem az az esküvő! 
Itt színes szalagok, fodrok, világítások viszik a dekorációt. A virág vázák lehetnek akár egy sörös, gines üveg is. 
Ált. a nagyon laza fiatalok stílusa ez, akik felváltják a pincéreket, egy önkiszolgálló  rózsdás talicskával, tele jéggel és remek alkoholokkal. Egy igazi buli hangulat. 

Legtöbbször nyáron szoktak ilyen esküvőt tartani, hisz akkor van a legtöbb színes virág. Itt gyakran megjelennek a száraz avagy a mezei virágok is. Itt a bohém stil, teljesen végig megy az egész esküvőn, így a meghívókat is ebben a hangulatban készítjük el. 

Meghívó esetén is keress minket bátran.

GREENERY

Mindenki kedvence.
Fehér virágok: ált.: liziantusz, rózsa, rezgő.
Zöld levelek: eukaliptuszok, avagy borostyán is igen kedvelt.
Fakorongok, gyertyák, kicsi üvegvázák. 
Egyszerű, mégis elegáns. 
Ált. a meghívón is már az eukaliptusz jelenik meg. 

KLASSZIKUS ELEGÁNS

Amikor mindenek is tökéletesnek kell lennie. Fő színek: arany, ezüst azaz a fém színek, ill. a fehér. A virágok mennyisége itt már eléggé számottevő, avagy a kevesebb néha több, és a Kála virág érzéki hatásával játszunk.  Rengeteg a gyertya. Több látványos kiegészítő jellemzi. 
Plexi táblák, úszógyertyák, minimális dizájn jellemző.

FALUSI – HAGYOMÁNYŐRZŐ

 Kikapcsolnátok és egy fantasztikusat buliznátok a családdal és a barátokkal? 
Tökéletes helyszín egy nagyobb csapatnak is egy tanya vagy egy lakodalmas helyszín.
Itt nem ceremónia mester van, hanem egy igazi vidéki vőfély, aki csipkelődik, és megnevetteti a népet. Itt ált. az éppen aktuális (szezonvirágokból) készítjük a dekorációkat.  Nyáron pl.: színes Dáliák nagyon látványosak. A vendégek szalmákon ülnek. (Érdemes ide nem magas sarkúba jönni.)

Menyasszonyi csokrok

Küld el nekünk a kiszemelt menyasszonyi csokrodat, és mi készítünk rá egy árajánlatot.

Kérj árajánlatot az esküvődre!

Helló, Hamarosan Valentin nap! Ingyenes kiszállítással készülünk! Február 14 -én.

Iratkozz fel az azonnali 10%-os kedvezményért

és értesülj mindig elsők között aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, workshop programjainkról.