Virágküldés / esküvői dekoráció / workshopok

BLOOMING BUDAPEST 

A mi virágboltunk!

A Blooming Budapest boltról

Nehéz véleményt alkotni olyan dologról, amiben 100%-osan elfogult vagyok. 🙂 
Magyarországon eléggé sok látványos, igényes virágüzlettel találkoztam már. Sok olyat láttam, ahol bár a tulajdonos minden vagyonát a termékekbe, bútorokba a látványba öli mégis nem marad meg a hely az emlékezetembe sokáig, mert hiányzik az a plusz. Ha igen, akkor meg a kiszolgálás nagyon lekezelő, és az árak a csillagos ég. 

Mi arra törekedtünk, hogy élmény szerezzünk a vásárlóinknak.
A színekkel, a termékekkel egy varázslatos helyet alkottunk, ahol a virágok nem méreg drágák, a kedvesség, a segítőkészség, a figyelmesség, az együtt gondolkozás egy létező dolog nálunk. Nem extra, hanem természetes.

Két szintes üzletünkben alul a virágüzletet találod, felül viszont workshopjainkat tartjuk. 
A workshop nálunk arról szól, hogy te magad alkothatod meg az elképzelésedet. Minden terméket biztosítunk hozzá. Mi segítjük munkádat, ötleteidet megvalósítani. 

Rengeteg közös alkotós programon vagyunk már túl és egy biztos, a bolt lelke itt született meg. Megismerhettünk rengeteg alkotni imádó embert, barátot. 
Pazar érzés mikor virágillatban, kellemes légkörben, jó emberekkel készíthetsz valami új csodát.  Otthonodba mikor kiteszed az alkotásod, mindig jusson eszedbe EZT TE készítetted.

Ma már bármit meglehet venni, bármit is. De sose lesz akkora varázsa a terméknek, mit amit te csinálsz a két kezeddel, a saját ötleteiddel. 

Üzletünkben külön is megvásárolhatod a kiegészítőket, amivel akár otthon is „barkácsolhatsz” kedvedre. (termések, kopogtató alapok, koszorúk, virágok…)

Mit rejt még a Blooming Budapest? 
TIPP: Legalább tölts 5 percet a boltban és nézz végig mindent is, hisz a bolt mindössze 22 nm mégis annyi minden csodát alkotunk, hogy van mit látni. 
Látványos cserepes növények, hozzá illő kaspókban. 
Kaspók: Ma már eljutottunk odáig, hogy 1 kaspóból akár 4-5 egyforma is van. Ez mért furi? Mert nálunk nagyon különleges kaspók találhatók, de kb. mindegyikből csak 1-1 darab van.
 Imádjuk a bézs, a beton, a rusztikus, az arany/réz színeket. A fejes kaspókat, ezért ha 1-1 különlegességet szeretnél otthonodba, irodádba, rendelődbe akkor itt találhatsz kincseket. 

Várunk szeretettel üzletünkben!

Üdv. Kinga 

Virágbolt termékei: 
 – csokrok  (virág és zöldség-gyümölcs csokrok)
– cserepes növények (zöldek és virágosak)
– dekorációk, kopogtatók
– vázák, kaspók, földek 
– workshop programok
– növény tanácsadások

virág bolt
bolt

Különleges termékeket keresel? Látványos kaspót? 
Nálunk a boltban megtalálható mindkettő. 

Helló, Hamarosan Valentin nap! Ingyenes kiszállítással készülünk! Február 14 -én.

Iratkozz fel az azonnali 10%-os kedvezményért

és értesülj mindig elsők között aktuális ajánlatainkról, kedvezményeinkről, workshop programjainkról.